Čím sa snažíme byť pre Vás atraktívni

Telesná a športová výchova na našom Golianku je výchovná, pohybová hodina, ktorá chce byť atraktívnou, modernou a inovatívnou..

Čo ponúkame na hodine?

Veľmi dobre vybavené cvičebné priestory: veľká telocvična, malá telocvičňa, super vybavená posilňovňa, pohybová zrkadlová miestnosť

A čo tam?

Veľká telocvičňa - okrem tradičných športových hier aj nové netradičné športy: softbal, americký telocvičňový futbal, bigball futbal, basketringo, pimball, brannball, intercross....  Chceš vedieť čo to je? Musíš byť Goliankár na TSV. 

Malá telocvičňa - okrem tradičnej gymnastiky a pohybových hier aj iné formy cvičenia: sedačková hádzaná, pohybové vozíky, jumping trampolíny, mini športové hry....  Chceš vedieť čo to je? Musíš byť Goliankár na TSV.

Aerobiková zrkadlová miestnosť - vieme relaxavať na tatami, gymnastikovať, zumbovať, tancovať .... ale aj boxovať na našich vreciach v boxerských rukaviciach a makať na kondičke s naším FIT vybavením. CHceš to zažiť? Musíš byť Goliankár na TSV.

Máloktorá škola sa môže pochváliť tak kvalitnou posilkou so strojmi KOHE ako Golianko. A hlavne po vyučovaní máš možnosť bezplatne chodiť do tejto posilky 5x v týždni.

Čo ešte lepšie môžete s nami zažiť?

V I.PA - týždňovú školu v prírode Euromeste

V II.SA a III.TA - týždňovú lyžovačku na najlepších strediskách SR

V 1.ročníku - týždňovú lyžovačku v najväčšom lyžiarskom stredisku JASNÁ - CHOPOK

V 2.ročníku - rafting na rieke ORAVA a zdolávanie rebríkov v tiesňavách Malej Fatry

V 3.ročníku - kanoistika a padleboarding na rieke Nitra, streľby zo vzduchoviek....

Okrem toho pre najlepších ponúkame splav Malého Dunaja so stanovaním, spoznávanie Tatier a mnoho iných super športových spoznávačiek ....