Lyžiarsky kurz 1 pre I.A, I.B, I.C

Na základe zákona 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní a znenia Štátneho vzdelávacieho programu ISCED3, PKTSV Gymnázia, Golianova 68 v Nitre oragnizuje lyžiarsky kurz ako kurz zimných pohybových aktivít. V školskom roku 2023/2024 je kurz organizovaný nasledovne:

Vedúci kurzu: Mgr. Soňa Krivošíková

Triedy: I.A, I.B, I.C

Termín: 11.2.2024 (Ne) - 16.2.2024 (Pia)

Miesto:  Horský hotel Kosodrevina - Chopok Juh

Podmienky: Ubytovaniepriamo na svahu v 3 až 6 miestnych izbách. Časť ubytovania je s vlastnými sociálnymi zariadeniami a časť sú izby s umývadlom a spoločné sociálne zariadenia pre chlapcov a samostatatné pre dievčatá. Tieto zariadenia slúžia len na použitie nášho kurzu (nie cudzí). Plná penzia - polievkové menu: raňajky švédske stoly, obed hustá polievka s chlebom (resp. jednochodové menu), večera polievka + druhý chod. Pitný režim pri stravovaní a počas dňa. V priestoroch ubytovania je bufet a reštaurácia

Lyžovanie v stredisku Chopok Jasná sever a Chopok Juh.

Doprava: Súkromný autobus do strediska + preprava kabínkovou lanovkou na hotel

Poistenie: Školské úrazové poistenie + poistenie na zásah Horskej služby  (poistenie na krádež batožiny a lyží nie je hromadne uzatvorená) 

Cena: kompletná cena 250,- Eur   (príspevok štátu na žiaka je cca 150,- Eur ostatný doplatok (100,- Eur) sa bude vyplácať u Mgr. Soňa Krivošíková - TSV)

Poznámky:  V prípade, že žiak nemá k dispozícií vlastnú lyžiarsku výbavu, vie PK TSV odporučiť a zariadiť zapožičanie kompletnej výbavy so servisom na celý výcvik vo veľmi výhodnej cene.